Сайт joomix.org
Новини
header

03BB1CA1 CE88 4794 8125 2C7F6A91E804На території Старовижівської селищної ради стартував місячник з благоустрою, адже навіть в умовах воєнного стану ми повинні дбати про чистоту довкілля. Відтак у кожному населеному пункті здійснюється прибирання, кладовищ, пам’яток історії, прибережних смуг, узбіч доріг тощо.
 Упродовж минулого тижня працівники усіх закладів дошкільної освіти та шкіл, закладів культури провели генеральне прибирання всередині приміщень та території навколо будівель. Цим самим засвідчили свій обов’язок, активну життєву позицію і прагнення навести лад на робочому місці та у своїх населених пунктах.
 Тож, запрошуємо кожного взяти участь у місячнику з весняного прибирання наших населених пунктів. Учні, студенти, пенсіонери, підприємці, керівники, мешканці приватного сектору та багатоквартирних будинків – не будьте байдужими, приєднуйтесь до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї, вулиці та на прибудинковій території. І варто пам’ятати, що наведення чистоти і порядку – це обов'язок кожного мешканця громади та ознака нашої внутрішньої культури.
                                                                                Разом – до Перемоги!

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене