Дата проведення: 11 жовтня 2024 року
Час проведення: 3 10:00 год. до 11:30 год.
Місце проведення: Старовижівська селищна рада , Ковельський район, селище Стара Вижівка, площа Миру, 3
Учасники круглого столу: представники структурних підрозділів Старовижівської територіальної громади та старостатів, представники комунальних підприємств, споживачі та субʼєкти підприємницької діяльності громади, спеціалісти управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області, представники Ковельського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
Реєстрація учасників: 09:45 – 10:00
№ п/п |
Час |
Тема доповіді |
Доповідач |
1. |
до 03 хв. |
Відкриття семінару |
Начальник управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Олександр КОЗІЙ |
2. |
до 7 хв. |
«Повноваження Держпродспоживслужби, законодавство та практика захисту споживачів в умовах воєнного стану» |
Начальник управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Олександр КОЗІЙ |
3. |
до 7 хв. |
«Повноваження Держпродспоживслужби у сфері дотримання антитютюнового законодавства, контролю за рекламою та контролю за регульованими цінами» |
Заступник начальника управління - начальник відділу контролю у сфері торгівлі, робіт та послуг управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Олена РОШКО |
4. |
до 7 хв. |
«Вимоги чинного законодавства до суб'єктів підприємництва при здійсненні ринкового нагляду» |
Головний спеціаліст відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Іван АНТОНЮК |
5. |
до 7 хв. |
«Основні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів» |
Головний спеціаліст Ратнівського відділу Ковельського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Володимир ЧЕРЕМШУК |
6. |
до 7 хв. |
«Карантинний стан області. Виявлення, локалізація та ліквідація регульованих шкідливих організмів.» |
Провідний спеціаліст відділу карантину рослин, управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Володимир БОНДАР |
7. |
до 20 хв. |
Підведення підсумків. Закриття семінару. |
Питання, відповіді учасників круглого столу |