Сайт joomix.org
Новини
header

 333331 травня відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Малої академії наук "Гордість Волині" в місті Луцьку. Спеціальними нагородами відзначали школярів Волині, які здобули міжнародне та всеукраїнське визнання ,беручи участь у престижних наукових конкурсах та турнірах.
Серед 37 юних волинян, які вибороли нагороди найпрестижнішого конкурсу учнівських проектів екологічного спрямування у всьому світі у GENIUS Olympiad Global двоє одинадцятикласників Старовижівського ліцею: Коваль Роман,один із шести юних інтелектуалів, який отримав золоту медаль у національному фіналі й почесну відзнаку у Всесвітньому фіналі GENIUS Olympiad у США, та Гетюк Едуард, який нагороджений срібною медаллю у національному фіналі. Новік Максим, старовижівський ліцеїст 11 класу,здобув визнання як лауреат Всеукраїнського інтернет - турніру з природничих дисциплін та переможець Всеукраїнського конкурсу - захисту науково - дослідницьких робіт Малої академії наук. Школярі були нагороджені спеціальними дипломами, цінними призами,а Коваль Роман ще й сертифікатом на відпочинок у дитячому таборі «Артек-Буковель».
 Вітаємо наших учнів,які примножують славу Старовижівщини як благодатного місця, що дарує Україні нові імена, нові відкриття, нові таланти.
                                                                                 Пишаємось вами!
                                                                                                                                                          Гуманітарний відділ

 

 

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене