Сайт joomix.org
Новини
header

КартинкаКовельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області інформує, що 21 лютого 2023 року постановою Кабінету Міністрів України №154 затверджено «Технічний регламент аерозольних розпилювачів».

Даною постановою, яка набирає чинності через 9 місяців з дня її опублікування, внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 року №1069 «Про затвердження переліку видів продукції, щодо яких органи державного ринкового нагляду здійснюють державний ринковий нагляд», відповідно до яких ДСНС визначено органом державного ринкового нагляду у сфері аерозольних розпилювачів.

Суб’єктам господарювання взяти до уваги, що продаж на ринку аерозольних розпилювачів, що введені в обіг до дня набрання чинності вищезазначеної постанови, не може бути заборонено або обмежено через невідповідність такої продукції новим вимогам технічного регламенту.

Технічний регламент аерозольних розпилювачів у відповідності до європейських стандартів визначає вимоги щодо реалізації продукту на ринку України.

Впровадження цього документу дозволить знизити ризики, пов’язані із використанням аерозольних розпилювачів, підвищити конкурентоспроможність українських виробників та ступеня довіри міжнародних та європейських партнерів до якості та безпечності аерозольних розпилювачів вітчизняного виробництва.

Також внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1069 «Про затвердження переліку видів продукції, щодо яких органи державного ринкового нагляду здійснюють державний ринковий нагляд», відповідно до яких ДСНС визначено органом державного ринкового нагляду у сфері аерозольних розпилювачів.

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене