Сайт joomix.org
Новини
header

3333333 resultОсь уже дев’ятий рік поспіль 21 листопада вся Україна відзначає День Гідності та Свободи, що об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013року.

Відтак у Старій Вижівці вшанували усіх, завдяки кому наш європейський вибір є реальністю, усіх, хто віддав за нього життя, усіх, хто і сьогодні боронить Україну від ворога.

Представники влади, громадськість поклали квіти до пам’ятного знаку «Борцям за Волю і незалежність України», хвилиною мовчання вшанували невмирущу пам’ять про загиблих героїв Небесного Війська, учасників АТО та ООС, усіх загиблих патріотів, які не вагаючись постали на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Вітаючи односельців, селищний голова Василь Камінський відзначив, що Помаранчева революція та Євромайдан були першими сучасними випробуваннями на утвердження Незалежності України. Боротьба за свободу нашої держави триває й сьогодні, у війні з рашистським окупантом щодня гинуть її кращі сини та доньки.

Настоятель храму святителя Василія Великого селища Стара Вижівка – отець Іван відслужив поминальну молитву за всіх полеглих Героїв Революції Гідності та захисників східних рубежів української землі, які віддали своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої Держави.

Гідність – це одна з найнеобхідніших якостей людини і навіть цілих народів. Людина, сповнена почуття власної гідності, завжди посяде достойне місце в суспільстві, а народ, який плекає в собі національну гідність, буде знаний і шанований у світі.

Гідний поваги народ, має пам’ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої Держави.

Революція відбулася не лише в політичному житті країни, а й у нас самих, у нашій свідомості, у наших сім’ях і родинах, у нашому суспільстві. Нині ми йдемо шляхом свободи і не повинні схибити, маємо гідно відповідати на всі виклики часу. Адже наша боротьба не закінчена, доки не виконані усі вимоги Майдану, не втілені у життя його ідеали!

Тож щиро бажаємо всім нам не зрадити подвиг Небесної Сотні. Будьмо справжніми патріотами своєї держави, любімо Україну своїми справами, наближаймо мир та добробут на рідній землі!

Слава Україні! Слава її Героям!

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене