Сайт joomix.org
Новини
header

IMG c85b705a604404669201f61dce595a39 V

27-28 жовтня 2022 року на базі Люблинецького ліцею Люблинецької сільської ради Ковельського району відбулися обласні військово-патріотичні змагання «Волинська Січ-2022».

Організаторами обласного заходу стали управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, комунальний заклад «Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради» та Волинський ліцей Волинської обласної ради.

В програму змагань було включено багато майстер-класів і конкурсів.

Нашу громаду на змаганнях представили рої: «Незламні» Старовижівського ліцею (виховник Тетяна Махонюк) та «Козачата» Мизівського ліцею (виховник –Володимир Вавриш).

Наші «Джури» мали змогу в ході змагань випробувати себе і свої навички, проаналізувати помилки, отримати новий досвід та знання, познайомитись та подружитись. Із трьох залікових видів: «Презентація рою», «Відун» та «Пластун» рій «Незламні» досяг найкращого результату – І місце в конкурсі «Пластун».

Вітаємо учасників військо-патріотичних змагань! Бажаємо нових звершень у майбутньому! Гартуємо разом волю і віримо в нашу перемогу!

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене