Сайт joomix.org
Новини
header

1666680918757 result

У цьому навчальному році робота закладів освіти в очному режимі неможлива без облаштованих найпростіших укриттів, які придатні до використання в період повітряних тривог.

Днями комісія у складі: заступника селищного голови Юрія Кудацького, начальника гуманітарного відділу Валентини Яриніч, головного інспектора відділу запобігання надзвичайних ситуацій Ковельського районного управління головного управління ДСНС України у Волинській області Романа Семенюка, обстежила ще один об’єкт у селі Поліське на предмет можливості його використання для укриття населення як найпростішого укриття. Комісією встановлено, що цей об’єкт відповідає вимогам захисних споруд цивільного захисту і може використовуватись для укриття вихованців та працівників Поліського закладу дошкільної освіти «Пролісок», а також буде внесено до фонду захисних споруд Старовижівської селищної ради.

Загалом до переліку захисних споруд закладів освіти громади внесено 11 об’єктів. Таким чином, найпростіші укриття є у Старовижівському, Мизівському, Смолярівському ліцеях; Галиновільській, Нововижвівській, Поліській, Седлищенській гімназіях та у закладах дошкільної освіти Старої Вижівки, Мизового Смолярів, Галиної Волі, Нової Вижви, Поліського, Седлища.

Упродовж літнього періоду працівники цих закладів освіти активно працювали над ремонтом найпростіших укриттів та приведенням їх у відповідність до вимог нормативних документів. За кошти селищної ради було модернізовано систему освітлення, проведено побілку стін, закуплено відра-туалети.

Робота по облаштуванню укриттів продовжується!

Гуманітарний відділ селищної ради

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене